Nieuws

Ken je contentmap.nl?

Thecontentmap.nl voor online legale content op het web, ook tekstproducten.

lees meer >>

EnquĂȘte van Tilburg University al ingevuld?

Tilburg University doet meerjarig onderzoek onder ondernemers, zelfstandigen en anderen in de culturele en creatieve sector. Als je meedoet, krijg je een persoonlijke rapportage. Invullen van de online enquête kan tot eind mei.

lees meer >>

Workshop: Columns schrijven in opdracht

Wie in opdracht columns schrijft, mag je best een duivelskunstenaar noemen. Aan de ene kant is hij de creatieve en kritische schrijver, aan de andere kant de inlevende en meedenkende adviseur. Je wilt een scherpe, prikkelende column schrijven en toch de opdrachtgever tevreden stellen. Daar zit nogal eens een discrepantie tussen. Hoe overbrug je die? In deze praktische workshop gaat Meike Huber in op de techniek van het schrijven en het overbruggen van die discrepantie.

Lees alles over de workshop en meld je aan via Logeion...

lees meer >>

Een goed gesprek over schrijftrainen en schrijfcoachen

Je kunt je nu aanmelden voor de bijeenkomst over schrijftrainen en schrijfcoachen. Praat mee wanneer je al trainingen en coaching geeft, of wanneer je van plan bent om dat te gaan doen!

Alle informatie vind je in de agenda.

lees meer >>

Teken de petitie!

Vrijdag 6 maart is de campagne 'Handen af van de zelfstandigenaftrek' gestart. Het is een initiatief van 'De Creatieve Industrie' (o.a. Makersplatform Kunsten’92, Platform Makers, FNV Mooi). Ondersteun deze campagne en teken de petitie!

lees meer >>

Copyright tekstnet 2009 - 2015

Pagina niet gevonden - fout 404

De pagina die u zocht op Tekstnet.nl is jammer genoeg niet te vinden.

Misschien vindt u wat u zocht via de sitemap of het zoekvak bovenaan deze pagina. Zo niet, neem dan contact op met de webmaster.